mässor | möten | exponering
Ring oss idag: 070-54 173 37

Möten

 

Konferens, Kongress & Möten i Dalarna

Här tar vi gärna hand om hela planeringen och själva genomförandet av er konferens eller kongress. Vilken summa ni än väljer att investera i era medarbetare eller mötesdeltagare, så garanterar vi att det blir mycket prisvärt.

Ni ringer ett samtal till oss så planerar vi ihop ett paket till hela er konferens, kongress. Logi, lokal, mat, biljetter, utrustning, äventyr, teambuilding, uppträdande, dans/underhållning, aktiviteter mm. Listan kan göras lång men vi planerar precis efter era önskemål och möjligheter samt tipsar om våra samarbetspartners unika möjligheter.

Siljansregionen är helt unik med sina resurser och valmöjligheter vad beträffar speciella miljöer, upplevelser och kulturella sevärdheter.

Ta kontakt med oss så hjälps vi åt med att ”sy ihop” ett fantastiskt program för er, och era medarbetare. I de flesta fall blir det succé att kombinera festen med någon aktivitet eller äventyr. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

En lyckad konferens är för deltagarna ett minne för livet och för företaget en bra investering

Vi möjliggör er konferens till en oförglömlig investering.

 

moten

”Välkomna till en lyckad konferens i Dalarna!”

 


Kontor:

Post Adress:
Ålbergsvägen 9
792 33 MORA

Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraexpo.se

Kontakt:

Besöks/Leverans Adress:
Örjasvägen 3
792 36 MORA

Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraexpo.se

Följ oss även på:

Facebook:

1 years ago

SeBra eXpo

Sagolandet Tomteland växer! Sommaren 2018 väntar nya platser, fler sagofigurer och massor av spännande äventyr på dig. Biljetterna finns på tomteland.se ... See MoreSee Less

1 years ago

SeBra eXpo

Den 23 juni öppnar Sagolandet Tomteland. Välkomna! ... See MoreSee Less