mässor | möten | exponering
Ring oss idag: 070-54 173 37

Julmarknad Korsnäsgården

 

Julmarknad Korsnäsgården

Julmarknad Korsnäsgården drivs av SeBra eXpo tillsammans med Korsnäsgården i Mora. Korsnäsgårdens Julmarknad är en traditionell julmarknad med hög kvalité vad gäller utställare, produkter och försäljare klädda i gammaldags beklädnad.

Julmarknad Korsnäsgården har blivit ett välkänt fenomen i Mora på kort tid och intresset för att vara med är stort bland hantverkare runt om i Dalarna. Marknaden lägger stor vikt vid att varorna som säljs ska vara äkta hemslöjd, konst, hantverk och hembakat bröd. Julmarknaden Korsnäsgården är alltid på lördagen vid ”Luciahelgen” varje år. Korsnäsgårdens Restaurang har öppet och där man kan äta god mat, släcka törsten med fullsortering av dryck.

Exempel på medverkande 2014, 2015: Kaplangårdens Konst & Hantverk, Busgården Skinn & Utbildning, HelgaBritt, Vindsverkstan, Trådspira, Lilla Lisa Design, Britta i Dalarna, Dala Clogs, Rättviks Mikael med Träskålar med fler. Försäljning av Kolbullar, Nybakad Stomp och Häst o Släde.

Om ni är intresserade att vara med som besökare eller sälja någonting på Julmarknaden Korsnäsgården, så ta kontakt med oss så lägger vi in er i våran ”intresse bank”. SeBra eXpo är alltid intresserade av nya inslag som inte alltid måste vara försäljning utan även underhållning såsom eldjonglörer, artister, mm.

Vi har alltid kvalitén i fokus när vi genomför Julmarknad Korsnäsgården.

Välkommen du också!
snirkel

”Välkomna till Julmarknaden på Korsnäsgården i Mora den 10 december 2016 Kl. 11:00-17:00”

 


Våra egna mässor och Marknader:

sebra_expo

Mässor

Vi hänvisar till vår bifirma SeBra eXpo för mer information om våra mässor. Ni kan gå in på hemsidan www.sebraexpo.se eller www.moramassan.se

Korsnas_logga_700

Julmarknad Korsnäsgården

Ta kontakt med oss för mer information om Korsnäsgårdens Julmarknad.

zorngarden_vinter_slider

Zorngårdens Julmarknad

Ta kontakt med oss för mer information om Zorngårdens Julmarknad.


 

 

Kontor:

Post Adress:
Ålbergsvägen 9
792 33 MORA

Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraexpo.se

Kontakt:

Besöks/Leverans Adress:
Örjasvägen 3
792 36 MORA

Telefon: 070 - 54 173 37
E-post: info@sebraexpo.se

Följ oss även på:

Facebook:

1 month ago

SeBra eXpo

Sagolandet Tomteland växer! Sommaren 2018 väntar nya platser, fler sagofigurer och massor av spännande äventyr på dig. Biljetterna finns på tomteland.se ... See MoreSee Less

2 months ago

SeBra eXpo

Den 23 juni öppnar Sagolandet Tomteland. Välkomna! ... See MoreSee Less